De meiden RPG-site.
 
IndexIndex  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 spirits hearts

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: spirits hearts   ma feb 20, 2012 12:53 am

Spirits hears zijn mensen maar niet zomaar mensen zij hebben een innerlijke kracht dat rechtstreeks uit hun hart komt. En heel nouw met hun verbonden is hun kracht hoeft niet alleen in hen te blijven hun hart kan er ook er uit komen en rond hem zijn, in een vrom van een dier ze hebben een onvoorstelbare kracht dat ook door de eigenaar vloeit
de meesten weten niks over zoon hart en de gene die er van weten zwijgen er over tot ze iemand tegen komen met zoon hart, dan leggen ze uit tot hun hart een kracht bezit die bij iedereen die zoon hart heeft verschillend is en die iedereen een verschillend dier aan neemt en tot ze er mee moeten leren omgaan met hen krachten en zeer voorzichtig moeten zijn met het dier en dan is er de o-s ook wel de orgenisatie genoemt, de o-s zoek naar mensen met zoon hart en willsen ze over halen om er bij hen te horen of ze pakken hun geesten hart af en zo wilt het hoofd van de organisatie de macht krijgen over de wereld maar zomigen met zoon hart zullen er alles aan doen om zich te verzetten tegen hun en de wereld te beschermen tegen zijn hebzucht naar macht

ik wil niet alleen goede ook een paar van de o-s. en dubbelrollen mogen

Naam:
Leeftijd:
Uiterlijk:
Innerlijk:
Dier:
Kracht van het hart: (vuur water ect)
Extra:
door:

rollen

Naam:Rabb
Leeftijd:18
Uiterlijk:komt
Innerlijk:rabb is een koppige, rebelse en vooral roekeloze jongen die niet snel voor iets bang is, hij vertrouwt mensen niet meer door een gebeurtenis uit zijn verleden,, dus eerst is hij kilk en arrogant tegen je, maar als je zijn vertrouwen wint gaat hij zich anderster gedragen dan word hij opener aardiger, vrolijker, als hij je als een goede vriend van hem bent zal hij je ten allentijden beschermen,verder is hij makkelijk kwaad te krijgen.
Dier:wolf
Kracht van het hart: zwarte magie
Extra:hij heeft een litteken op zijn slaap doordat hij vroeger in de val was gelopen door een meisje van de o-s,, dit is hem altijd bij gebleven en daarom vertrouwt hij niet snel mensen .soms heeft hij er nog nacht merrie's van zijn tijd toen hij daar opgesloten zat 5 jaar geleden, en voor dat meisje is hij als enige bang. (wie wilt dat meisje spelen bij de o-s)
door:feniks

Naam: Davina
Leeftijd: 17
Uiterlijk: Hoe Davina eruit ziet weten de meeste mensen niet, want altijd als ze naar buiten gaat heeft ze een pikzwarte mantel om en een kap over haar hoofd zodat je nooit haar ogen ziet, alleen haar lippen. Zelden laat ze haar gezicht zien aan anderen en als ze dat doet dan zou je haar haast fonkelende haast zwarte ogen zien, haar lange toch kleine neus en natuurlijk niet te vergeten haar lange donkerbruine haren. Ze heeft zachte, toch roze lippen. Haar lippen zijn heel natuurlijk en nooit heeft zij make-up op want alles aan haar is mooi qua gezicht. Je zou haast denken dat ze een engel was, maar door haar karakter denk je daar anders over. Haar lichaam is erg tenger en heeft altijd onder de mantel lange jurken aan, nooit draagt ze een broek of een bloes. Lange rokken draagt ze ook, maar dan met een s*xy topje erbij natuurlijk. Om haar hals heeft ze een medaillon om, ze had die medaillon als sinds ze een baby was, ze kreeg die van haar ouders voordat ze haar weg gaven. Achterop die medaillon staat wat geschreven. 'Are little Angel', nooit doet ze die medaillon af zelfs niet als ze gaat slapen.
Innerlijk: Niemand weet eigenlijk het verleden van Davina, behalve zij zelf. Davina is een mysterieuze vrouw, als baby was ze eigenlijk al vreemd. De meeste baby's huilen als ze een klap op de billen krijgen, maar zij niet. Ze huilde niet, maar lachte. Het was een lach die erg kil klonk en haast angstaanjagend. Haar ouders had ze nooit gekend omdat ze haar meteen afstonden. Waarom de ouders haar afstond is nog steeds een grote vraag voor haar, ze kwam in verschillende pleeg gezinnen terecht, maar nooit heeft ze haar plek gevonden. Ze liep vaak weg van haar pleeg gezinnen en op haar zevende jaar kwam ze in de O-S door iemand die haar op straat had gevonden. Davina wantrouwt iedereen, als mensen te dicht bij haar komen neemt ze afstand. Ze is eigenlijk iemand die erg op zich zelf is en alleen zich zelf vertrouwd. 'Trust nobody' dat is haar motto en die motto is ook op haar linker schouderblad getatoeëerd. Verder heeft Davina wel een goede kant, maar toont dat nooit aan anderen, ze wil niet gekwetst worden. Want als baby heeft ze geleerd om niemand te vertrouwen behalve zich zelf. Davina is een erg slim en sluw meisje en is niet bang om echte klappen uit te delen, zelfs al ben je een jongen of meisje. Davina heeft een grote hekel aan mensen die vol van zich zelf zijn en denken dat ze beter zijn dan wie dan ook. Ze laat zeker niet met zich sollen en doet alles eraan om zich zelf te beschermen. De mensen die haar een beetje kennen beschrijven haar als, een vrouw die helemaal geen emotie toont en dat is Davina ook, ze toont nooit haar ware emotie aan anderen. Ze heeft altijd een masker op haar gezicht en een schild om haar lichaam.
Dier: Zwarte Panter
Kracht van het hart: (vuur water ect) Witte Magie
Extra: Ze is het meisje die een jongen vijf jaar geleden in de val had laten lopen, maar ze deed het als een opdracht eigenlijk. Want heel diep van binnen wou ze het eigenlijk niet, soms wou ze dat ze tijd terug kon draaien, maar dat kan jammer genoeg niet meer.
Door: ScarletRozy

Naam: Liam Loetse Moon is zijn hele naam, de meesten noemen hem dan gewoon ook Loetse. Een niet al te makkelijke naam, maar wel een aparte naam.
Leeftijd: Op dit moment is deze jongen al 22 jaar jong en word hij 2 mei 23 jaar.
Uitterlijk: Loetse heeft donker bruine haren die meestal wild naar voren staan, eigenlijk doet hij niet zoveel aan zijn haar. Meestal word hij wakker en haalt hij zijn hand er door heen en doet er een pet of een mutsje op. Hij vind het veel te veel werk, alleen als er eens een keertje iets belangrijks is doet hij het netjes met gel en van alles en nog wat. Zijn kleding styl kun je omschrijven als wild.. Hij heeft meestal oude kleding aan,.,
Innerlijk: Loetse is dan een echte O-S. Hij is een iemand die mensen kan vermoorden zonder dat het hem ook maar boeit, het boeit hem echter helemaal niks. leven is er genoeg vind hij, zolang het hem niet gaat kosten doet hij alles wat hij niet kan laten. Ook jaagt Loetse ook heel erg graag, op van alles en nog wat. Alles wat leeft en alles waar maar een beetje vlees aan zit, dit doet hij met een soort van ninja sterren, natuurlijk niet echte. Jagen is gewoon echt zijn hobby, dat is Loetse's ding. Ook heeft Loetse een soort van verslaving, hij is verslaaft aan gras. Dat klinkt misschien erg raar, maar hij plukt gewoon elke keer weer een sprietje gras en stopt die voor de lol in zijn mond. De helft van het sprietje hangt dan ook buiten zijn mond maar dat boeit hem echter niet. Zoals ik al zei, hij is gewoon echt een verslaving voor hem.
Dier: Adelaar
Kracht van het hart: (vuur water ect) Vuur.
Extra: Niks
Door: Bella AKA Sasha


~
Naam: Alice Loferp
Leeftijd: Ze is op precies 12 uur en negen minuten erover geboren in de nacht. De nacht van 29 mei. Op dit moment is ze zeventien jaar en negen maanden jong ook al gedraagt ze zich vaak nog wel eens heel erg kinderlijk maar dat boeit haar echter niet veel.
Uiterlijk: Alice snapt het niet dat mensen persee er zo uit moeten zien, dat mensne zich niet gewoon lekker kleden zoals ze willen. Zij pakt gewoon wat ze ziet en doet er iets mafs mee, ze let niet echt op die 'mode' plaatjes. Ze is dan ook totaal een chaos in kleding uit zoeken, het ziet er soms gewoon echt niet uit. Dan heeft ze over al en nergens kralen op geplakt en gedaan. Daarom moet je haar soms even een handje helpen. Maar genoeg over haar kleding nu gewoon in het algemeen: Alice heeft van zich zelf altijd al hele donkere haren gehad, ze vind het ook erg leuk om haar haren te verfen of er eens een stel touwtjes in te hangen. Ze vind het gewoon lollig om zo haar haren te doen. Voor de rest heeft ze een erg mooi en dun lichaam, zelfs nog steeds te dun. . Ook vind ze het leuk om haar haren elke keer weer te laten knippen of er nep plukken haar erin te laten zetten. Ook al snapt ze er nog geen bal van hoe mensen het toch zo in haar haren kunnen zetten. Ze heeft trouwens bruine ogen en altijd een erg bleke huid. Een krijt bleke
Innerlijk:Alice is een erg lief meisje ook al weet ze weinig dingen van het echte leven door dat ze haar kinderjaren niet meer weet.Sommige dingen snapt ze dus totaal niet en zijn dus helemaal nieuw voor haar. Zij zelf is wel een sneller leerling dus weet ze alles wat een normale tiener ook hoort te weten, alleen van mode snapt ze helemaal niks. Zij zelf vind het dan ook moeilijk om met mensen om te gaan die in kleur en alles over hun verleden kunnen verteller. Zo is zij nou eenmaal. In die tijd dat Alice nu bezig is met zich zelf uit te vinden weet ze al dat ze erg creatief is en daar houd ze zich ermee bezig. Ze vind het nou eenmaal leuk om te doen, ook is het voor haar een pretje om van allerlij soorten etens waren door elkaar heen te mengen.. Dan gooit ze van alles en nog wat door elkaar heen en proeft ze het tot dat het volgens haar een goede smaak heeft. Hier is ze nou eenmaal gewoon heel vaak mee bezig,. Ze vind het gezellig al die muziek. Zelf vind ze het ook leuk om met andere dingen buiten bezig te zijn ook al snapt ze het ook niet altijd even goed. Ze kan bijvoorbeeld heel raar op kijken naar een sprinkhaan omdat ze dat gewoon amper kent. Voor de rest is Alice zich nog een beetje aan het 'uitvinden' Ze is nog een beetje bezig met te kijken wie is ze en wat wil ze.
Dier: Hyena.
Kracht van het hart: Alice kan alles met bloed wat ze wil, maar ook dit is allemaal nieuw voor haar door dat ze niks meer van haar kinder jaren af weet. Blijkbaar had ze het al veel eerder ontdekt maar weet ze daar nu niks meer van af. Maar wanneer ze goed haar best doet kan ze alles met bloed wat ze maar wil, echt alles. Maar door te veel er mee bezig te zijn raakt ze snel uit ge put.
Extra: Alice heeft een groot litteken op haar rug, maar dit laat ze eigenlijk ook aan helemaal niemand zien gewoon omdat ze dat totaal niet fijn vind.
door Bella AKA Sasha

Naam: Angelina Roderiks ( Veel mensen zeggen Angel )
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Lang lichtblond haar wat golft in de wind.Helder blauwe ogen die wel blind lijken en een redelijk slank lichaam.Ze is net 1.67cm en dus redelijk klein.Ze is bijna wit van huidskleur.
Innerlijk: Ze is redelijk rustg behalve als ze kwaad is.Ze is goed met dieren en helpt ook de meeste mensen in nood.
Dier: Een witte poes met een zwarte ster op haar kopje, dit is het teken dat dit een bezeten dier is.
Kracht van het hart: Lucht en wind.
Extra: Niks
Door: Hamster-Girl


Laatst aangepast door Feniks op ma feb 20, 2012 11:22 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Unicorn

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 29
Woonplaats : Havermouth (Villa Vilijn)

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 9:27 am

Naam: Davina
Leeftijd: 17
Uiterlijk: Hoe Davina eruit ziet weten de meeste mensen niet, want altijd als ze naar buiten gaat heeft ze een pikzwarte mantel om en een kap over haar hoofd zodat je nooit haar ogen ziet, alleen haar lippen. Zelden laat ze haar gezicht zien aan anderen en als ze dat doet dan zou je haar haast fonkelende haast zwarte ogen zien, haar lange toch kleine neus en natuurlijk niet te vergeten haar lange donkerbruine haren. Ze heeft zachte, toch roze lippen. Haar lippen zijn heel natuurlijk en nooit heeft zij make-up op want alles aan haar is mooi qua gezicht. Je zou haast denken dat ze een engel was, maar door haar karakter denk je daar anders over. Haar lichaam is erg tenger en heeft altijd onder de mantel lange jurken aan, nooit draagt ze een broek of een bloes. Lange rokken draagt ze ook, maar dan met een s*xy topje erbij natuurlijk. Om haar hals heeft ze een medaillon om, ze had die medaillon als sinds ze een baby was, ze kreeg die van haar ouders voordat ze haar weg gaven. Achterop die medaillon staat wat geschreven. 'Are little Angel', nooit doet ze die medaillon af zelfs niet als ze gaat slapen.
Innerlijk: Niemand weet eigenlijk het verleden van Davina, behalve zij zelf. Davina is een mysterieuze vrouw, als baby was ze eigenlijk al vreemd. De meeste baby's huilen als ze een klap op de billen krijgen, maar zij niet. Ze huilde niet, maar lachte. Het was een lach die erg kil klonk en haast angstaanjagend. Haar ouders had ze nooit gekend omdat ze haar meteen afstonden. Waarom de ouders haar afstond is nog steeds een grote vraag voor haar, ze kwam in verschillende pleeg gezinnen terecht, maar nooit heeft ze haar plek gevonden. Ze liep vaak weg van haar pleeg gezinnen en op haar zevende jaar kwam ze in de O-S door iemand die haar op straat had gevonden. Davina wantrouwt iedereen, als mensen te dicht bij haar komen neemt ze afstand. Ze is eigenlijk iemand die erg op zich zelf is en alleen zich zelf vertrouwd. 'Trust nobody' dat is haar motto en die motto is ook op haar linker schouderblad getatoeëerd. Verder heeft Davina wel een goede kant, maar toont dat nooit aan anderen, ze wil niet gekwetst worden. Want als baby heeft ze geleerd om niemand te vertrouwen behalve zich zelf. Davina is een erg slim en sluw meisje en is niet bang om echte klappen uit te delen, zelfs al ben je een jongen of meisje. Davina heeft een grote hekel aan mensen die vol van zich zelf zijn en denken dat ze beter zijn dan wie dan ook. Ze laat zeker niet met zich sollen en doet alles eraan om zich zelf te beschermen. De mensen die haar een beetje kennen beschrijven haar als, een vrouw die helemaal geen emotie toont en dat is Davina ook, ze toont nooit haar ware emotie aan anderen. Ze heeft altijd een masker op haar gezicht en een schild om haar lichaam.
Dier: Zwarte Panter
Kracht van het hart: (vuur water ect) Witte Magie
Extra: Ze is het meisje die een jongen vijf jaar geleden in de val had laten lopen, maar ze deed het als een opdracht eigenlijk. Want heel diep van binnen wou ze het eigenlijk niet, soms wou ze dat ze tijd terug kon draaien, maar dat kan jammer genoeg niet meer.
Door: ScarletRozy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 9:31 am

yej fiona.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Unicorn

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 29
Woonplaats : Havermouth (Villa Vilijn)

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 9:44 am

Smile) Daar is mijn rol weer.... Het plaatje mijn Ava is Liza Vilijn
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 9:47 am

wil beginnen maar niemand anders komt DX
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bella

avatar

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 20-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 10:16 pm

Omdat ik deze verhaallijn leuk vind zal ik maar eens een lijstje gaan uitwerken he? Ik doe wel even DB.. Kan even duren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bella

avatar

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 20-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 10:24 pm

Mannelijke OS (als je het omdraait krijg je SO = schrijftelijke overhoring)

Naam: Liam Loetse Moon is zijn hele naam, de meesten noemen hem dan gewoon ook Loetse. Een niet al te makkelijke naam, maar wel een aparte naam.
Leeftijd: Op dit moment is deze jongen al 22 jaar jong en word hij 2 mei 23 jaar.
Uitterlijk: Loetse heeft donker bruine haren die meestal wild naar voren staan, eigenlijk doet hij niet zoveel aan zijn haar. Meestal word hij wakker en haalt hij zijn hand er door heen en doet er een pet of een mutsje op. Hij vind het veel te veel werk, alleen als er eens een keertje iets belangrijks is doet hij het netjes met gel en van alles en nog wat. Zijn kleding styl kun je omschrijven als wild.. Hij heeft meestal oude kleding aan,.,
Innerlijk: Loetse is dan een echte O-S. Hij is een iemand die mensen kan vermoorden zonder dat het hem ook maar boeit, het boeit hem echter helemaal niks. leven is er genoeg vind hij, zolang het hem niet gaat kosten doet hij alles wat hij niet kan laten. Ook jaagt Loetse ook heel erg graag, op van alles en nog wat. Alles wat leeft en alles waar maar een beetje vlees aan zit, dit doet hij met een soort van ninja sterren, natuurlijk niet echte. Jagen is gewoon echt zijn hobby, dat is Loetse's ding. Ook heeft Loetse een soort van verslaving, hij is verslaaft aan gras. Dat klinkt misschien erg raar, maar hij plukt gewoon elke keer weer een sprietje gras en stopt die voor de lol in zijn mond. De helft van het sprietje hangt dan ook buiten zijn mond maar dat boeit hem echter niet. Zoals ik al zei, hij is gewoon echt een verslaving voor hem.
Dier: Adelaar
Kracht van het hart: (vuur water ect) Vuur.
Extra: Niks
Door: Bella AKA Sasha
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bella

avatar

Aantal berichten : 46
Registratiedatum : 20-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 10:39 pm

Oke, nog zo'n goed kindje ffkes Very Happy
~
Naam: Alice Loferp
Leeftijd: Ze is op precies 12 uur en negen minuten erover geboren in de nacht. De nacht van 29 mei. Op dit moment is ze zeventien jaar en negen maanden jong ook al gedraagt ze zich vaak nog wel eens heel erg kinderlijk maar dat boeit haar echter niet veel.
Uiterlijk: Alice snapt het niet dat mensen persee er zo uit moeten zien, dat mensne zich niet gewoon lekker kleden zoals ze willen. Zij pakt gewoon wat ze ziet en doet er iets mafs mee, ze let niet echt op die 'mode' plaatjes. Ze is dan ook totaal een chaos in kleding uit zoeken, het ziet er soms gewoon echt niet uit. Dan heeft ze over al en nergens kralen op geplakt en gedaan. Daarom moet je haar soms even een handje helpen. Maar genoeg over haar kleding nu gewoon in het algemeen: Alice heeft van zich zelf altijd al hele donkere haren gehad, ze vind het ook erg leuk om haar haren te verfen of er eens een stel touwtjes in te hangen. Ze vind het gewoon lollig om zo haar haren te doen. Voor de rest heeft ze een erg mooi en dun lichaam, zelfs nog steeds te dun. . Ook vind ze het leuk om haar haren elke keer weer te laten knippen of er nep plukken haar erin te laten zetten. Ook al snapt ze er nog geen bal van hoe mensen het toch zo in haar haren kunnen zetten. Ze heeft trouwens bruine ogen en altijd een erg bleke huid. Een krijt bleke
Innerlijk:Alice is een erg lief meisje ook al weet ze weinig dingen van het echte leven door dat ze haar kinderjaren niet meer weet.Sommige dingen snapt ze dus totaal niet en zijn dus helemaal nieuw voor haar. Zij zelf is wel een sneller leerling dus weet ze alles wat een normale tiener ook hoort te weten, alleen van mode snapt ze helemaal niks. Zij zelf vind het dan ook moeilijk om met mensen om te gaan die in kleur en alles over hun verleden kunnen verteller. Zo is zij nou eenmaal. In die tijd dat Alice nu bezig is met zich zelf uit te vinden weet ze al dat ze erg creatief is en daar houd ze zich ermee bezig. Ze vind het nou eenmaal leuk om te doen, ook is het voor haar een pretje om van allerlij soorten etens waren door elkaar heen te mengen.. Dan gooit ze van alles en nog wat door elkaar heen en proeft ze het tot dat het volgens haar een goede smaak heeft. Hier is ze nou eenmaal gewoon heel vaak mee bezig,. Ze vind het gezellig al die muziek. Zelf vind ze het ook leuk om met andere dingen buiten bezig te zijn ook al snapt ze het ook niet altijd even goed. Ze kan bijvoorbeeld heel raar op kijken naar een sprinkhaan omdat ze dat gewoon amper kent. Voor de rest is Alice zich nog een beetje aan het 'uitvinden' Ze is nog een beetje bezig met te kijken wie is ze en wat wil ze.
Dier: Hyena.
Kracht van het hart: Alice kan alles met bloed wat ze wil, maar ook dit is allemaal nieuw voor haar door dat ze niks meer van haar kinder jaren af weet. Blijkbaar had ze het al veel eerder ontdekt maar weet ze daar nu niks meer van af. Maar wanneer ze goed haar best doet kan ze alles met bloed wat ze maar wil, echt alles. Maar door te veel er mee bezig te zijn raakt ze snel uit ge put.
Extra: Alice heeft een groot litteken op haar rug, maar dit laat ze eigenlijk ook aan helemaal niemand zien gewoon omdat ze dat totaal niet fijn vind.
door Bella AKA Sasha
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 10:48 pm

cool XD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hamster-Girl

avatar

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 20-02-12
Woonplaats : In de kooi die ik m'n kamer noem.

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 11:19 pm

Naam: Angelina Roderiks ( Veel mensen zeggen Angel )
Leeftijd: 18
Uiterlijk: Lang lichtblond haar wat golft in de wind.Helder blauwe ogen die wel blind lijken en een redelijk slank lichaam.Ze is net 1.67cm en dus redelijk klein.Ze is bijna wit van huidskleur.
Innerlijk: Ze is redelijk rustg behalve als ze kwaad is.Ze is goed met dieren en helpt ook de meeste mensen in nood.
Dier: Een witte poes met een zwarte ster op haar kopje, dit is het teken dat dit een bezeten dier is.
Kracht van het hart: Lucht en wind.
Extra: Niks
Door: Hamster-Girl


Laatst aangepast door Hamster-Girl op wo feb 22, 2012 12:09 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   ma feb 20, 2012 11:49 pm

jij staat er bij.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Love_Game!

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Gelderland

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   di feb 21, 2012 11:13 pm

Ikke ook mee doen :P Anders ga ik naar mijn pappie toe en huilen ;P

ff lijstje maken
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Love_Game!

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Gelderland

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   di feb 21, 2012 11:28 pm

Kan ik nog een goed personage hebben? Dus niet bij de O-S?

Naam: Paky
Leeftijd: 19
Uiterlijk: (Plaatje <-- Maar ze is niet dik of dun. Ze is eigenlijk niet zo veel bezig met mode maar soms kijkt ze wel in een blad. Eigenlijk is ze een doodnormaal meisje. Er is niks op te merken aan haar figuur. Meestal draagt ze vrolijke kleren
Innerlijk: Ze is erg open niks houd ze verborgen voor anderen. Ze geeft altijd iedereen haar vertrouwen maar als je het verpest heb je het ook echt verpest. Je moet iemand de kans geven. Zo is dat. Maar ze weet dat ze soms op moet passen met wat ze zegt tegen anderen hun kunnen het tenslotte ook verkeerd op vatten.
Dier: Zwaan
Kracht van het hart: (vuur water ect) Water
Extra: De zwaan zwaan is is niet zo bezig om in het water te liggen maar meer bezig met water om haarheen.
door: Love_Game! aka Larissa


Laatst aangepast door Love_Game! op wo feb 22, 2012 12:07 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   di feb 21, 2012 11:44 pm

tuurlijk

wat is dit meije een iemand van de o/s zo jah zet het even er bij zo niet ook.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   di feb 21, 2012 11:52 pm

oke ik wil graag beginnen met dit rpg.
de mensen van de o/s kunnen samen plannen maken om die spirithearts te vangen, maar denk er aan ze jagen op hun.

spirithearts vluchten er voor, het speelt niet in onze tijd af beetje richting de middel eeuwen.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Unicorn

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 29
Woonplaats : Havermouth (Villa Vilijn)

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   di feb 21, 2012 11:53 pm

Smile) Oke lets begin Smile), Maar je bent toch niet zelf de dier?? je dier is naast je
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   di feb 21, 2012 11:57 pm

klopt het dier is je grootste vriend kun je zeggen je kan zelf beslissen wanneer hij in jezelf zit en naast je loopt, andere kunnen ze ook zien maar niet altijd horen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Unicorn

avatar

Aantal berichten : 128
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 29
Woonplaats : Havermouth (Villa Vilijn)

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   di feb 21, 2012 11:59 pm

Love_Game! schreef:
Kan ik nog een goed personage hebben? Dus niet bij de O-S?

Naam: Paky
Leeftijd: 19
Uiterlijk: (Plaatje <-- Maar ze is niet dik of dun. Ze is eigenlijk niet zo veel bezig met mode maar soms kijkt ze wel in een blad. Eigenlijk is ze een doodnormaal meisje. Er is niks op te merken aan haar figuur. Meestal draagt ze vrolijke kleren
Innerlijk: Ze is erg open niks houd ze verborgen voor anderen. Ze geeft altijd iedereen haar vertrouwen maar als je het verpest heb je het ook echt verpest. Je moet iemand de kans geven. Zo is dat. Maar ze weet dat ze soms op moet passen met wat ze zegt tegen anderen hun kunnen het tenslotte ook verkeerd op vatten.
Dier: Zwaan
Kracht van het hart: (vuur water ect) Water
Extra: Als ze een zwaan is ziet ze niet in het water maar is ze juist bezig met het water wat ze bestuurt.
door: Love_Game! aka Larissa

Want dan klopt de rol van haar niet xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   wo feb 22, 2012 12:05 am

oeps ben met teveel dingen tegelijk bezig.
larissa je bent geen zwaan maar dat is het dier wat bij je is snappie kun je het even veranderen
--------------------------

rabb lag in het gras te slapen naast de rivier hij had eindelijk een rustige plek gevonden en er was geen o-s te bekennen en dat moest hij even hebben
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Love_Game!

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Gelderland

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   wo feb 22, 2012 12:05 am

Unicorn schreef:
Love_Game! schreef:
Kan ik nog een goed personage hebben? Dus niet bij de O-S?

Naam: Paky
Leeftijd: 19
Uiterlijk: (Plaatje <-- Maar ze is niet dik of dun. Ze is eigenlijk niet zo veel bezig met mode maar soms kijkt ze wel in een blad. Eigenlijk is ze een doodnormaal meisje. Er is niks op te merken aan haar figuur. Meestal draagt ze vrolijke kleren
Innerlijk: Ze is erg open niks houd ze verborgen voor anderen. Ze geeft altijd iedereen haar vertrouwen maar als je het verpest heb je het ook echt verpest. Je moet iemand de kans geven. Zo is dat. Maar ze weet dat ze soms op moet passen met wat ze zegt tegen anderen hun kunnen het tenslotte ook verkeerd op vatten.
Dier: Zwaan
Kracht van het hart: (vuur water ect) Water
Extra: Als ze een zwaan is ziet ze niet in het water maar is ze juist bezig met het water wat ze bestuurt.
door: Love_Game! aka Larissa

Want dan klopt de rol van haar niet xD
Oke ik begreep het ook niet helemaal :P ff aanpassen
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hamster-Girl

avatar

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 20-02-12
Woonplaats : In de kooi die ik m'n kamer noem.

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   wo feb 22, 2012 12:07 am

Angel loopt door het dorp met Vanessa haar kat.Zie ziet overal mensen lopen met manden met fruit.Rustig loopt ze naar een kraampje en koopt een appel.Ze neemt een kleine hap en loopt naar een open plek.Ze gaat zitten tegen een boom en eet de appel op."Wat is de natuur toch mooi he Vanessa?"vraagt ze.Ze voelt dat Vanessa haar een kopje geeft en neemt haar op schoot.Ze kroelt Vanessa zacht en kijkt om zich heen.Ze word helemaal vrolijk van de zachte wind die hier waait.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Love_Game!

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Gelderland

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   wo feb 22, 2012 12:11 am

Paky liep lang het meer in het bos. Haar Zwaan was bezig met het water bestuderen. Hij zaten ze eigenlijk altijd samen. Het was hier altijd afgelegen niemand kwam hier
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Feniks

avatar

Aantal berichten : 225
Registratiedatum : 19-02-12

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   wo feb 22, 2012 12:13 am

en de mens heeft alleen krachten.
//////////

try sliep rustig door en hoorde hier en daar wat geluiden van de natuur maar zolang het geen voetstappen waren vond hij het best
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hamster-Girl

avatar

Aantal berichten : 57
Registratiedatum : 20-02-12
Woonplaats : In de kooi die ik m'n kamer noem.

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   wo feb 22, 2012 12:16 am

Angel zorgde ervoor dat de wind door haar haar ging.Ze vond het altijd zo'n lekker gevoel.Ze staat op en loopt naar het bos."Kom je ook Vanessa?"vraagt ze en loopt door.Ze merkt dat Vanessa haar rustig volgt.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Love_Game!

avatar

Aantal berichten : 242
Registratiedatum : 19-02-12
Leeftijd : 18
Woonplaats : Gelderland

BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   wo feb 22, 2012 12:17 am

Oke dan snap ik dat ook weer ;)
--
Paky liep naar haar zwaan en ging aan het water zitten. Het was een mooi helder meer. Ze ging met haar hand door het water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: spirits hearts   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
spirits hearts
Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
RPG for girls :: RPG's :: Fantasy-
Ga naar: